Benieuwd naar onze
vacatures?

 

 

Werken bij Boni Vers Ambacht

Boni heeft al ruim 10 jaar een eigen centrale slagerij in Nijkerk, genaamd Boni Vers Ambacht. Bij Boni is vers écht vers, want wij kopen ons vlees niet voorverpakt in. Als medewerker van Boni Vers Ambacht zorg je er samen met jouw collega’s voor dat de winkels op tijd hun orders ontvangen, zodat onze klanten elke dag van het lekkerste vlees voorzien zijn. Ben je benieuwd naar de verschillende functies binnen Boni Vers Ambacht? Lees dan snel verder!
 

Slager
Als slager verwerk je samen ons bijzondere vlees op vakkundige wijze. Alles is in eigen beheer. Dat betekent dat het snijwerk wordt gedaan door slagers en dus niet door machines. Daarnaast is de slager bezig met een stukje kwaliteitscontrole. Er wordt gekeken of het vlees er visueel goed uit ziet en of het mals genoeg is. Zo krijgt de klant gegarandeerd een mooi stuk kwaliteitsvlees op zijn of haar bord. 

 

Productiemedewerker
Productiemedewerkers zijn bezig met het opleggen van vlees in de juiste schaaltjes die verpakt moeten worden en het juist verwerken van de registratiegegevens per product. Daarnaast worden orders ontvangen in een voorraad cel en op de juiste locatie gezet. Tot slot houden ze zich aan het eind van de dag bezig met orderpicken.

 

Kwaliteitscontroleur
De medewerkers van de kwaliteitsdienst (QA) hebben een breed takenpakket. Er wordt gekeken of alles schoon en hygiënisch is. Daarnaast nemen zij monsters uit de vracht, wordt er steekproefsgewijs getemperatuurd en worden grondstoffen onderzocht. Daarmee controleren zij of de producten bacteriologisch in orde zijn en of er afwijkingen zijn qua kwaliteit. Tevens zijn zij het aanspreekpunt voor het NVWA die jaarlijks een onderzoek uit komt voeren bij BVA. De kwaliteitscontroleurs doen ook onderzoek naar onze leveranciers, zodat we de beste leveranciers hebben. Er wordt dus continu gelet op voedselveiligheid. Tot slot beheren zij het handboek en worden er risicoanalyses uitgevoerd om te zorgen voor een veilige werkomgeving voor alle medewerkers.

 

De technische dienst
Medewerkers van de technische dienst zorgen ervoor dat alles draait. Zij voeren reparaties uit, herstellen gebreken van het machinepark, houden de buiten terreinen netjes en ordelijk en dragen zorg voor de keuring van machines, elektrische en gasinstallaties en vuil(water)afvoer. Ook organiseren zij, samen met de kwaliteitsdienst, BHV cursussen en verzorgen zij één keer per jaar een ‘Hazard Analysis and Critical Control Points’ (HACCP) cursus voor alle medewerkers. Tot slot sturen zij de schoonmaakploeg aan.

 

Productieleider
Een productieleider weegt en registreert de grondstoffen voor het gevraagde eindproduct en zorgt ervoor dat de juiste grondstoffen bij de juiste lijn komen te staan. Vervolgens stuurt de productieleider het verpakkingsproces aan tot en met het etiketteren van de diverse producten.

 

Medewerker bedrijfsbureau
De medewerkers van het bedrijfsbureau zijn vanuit Boni Vers Ambacht het aanspreekpunt voor de supermarktfilialen van Boni. Daarnaast worden op het bedrijfsbureau processen op afstand gemonitord. Ook wordt de continue stroom aan facturen en bonnen verwerkt, artikelgegevens gemuteerd en verwerkt,  data analyses uitgevoerd en nog veel meer. Tot slot wordt het digitale systeem voor de logistieke processen beheerd door specialisten en wordt er continu gekeken naar wat beter kan.

 

Bedrijfsleider
De bedrijfsleider is verantwoordelijk voor het productieproces, van grondstoffen bestellen en ontvangen tot en met het orderpicken aan het eind van de productie dag. Hij of zij stuurt de slagers, productiemedewerkers en goederenontvangst aan. Daarnaast maakt hij of zij de personeels- en productieplanning en wordt er in overleg met het bedrijfsbureau en de goederenontvangst bepaald welke producten in welke hoeveelheden worden besteld.

 

Algemeen manager
De algemeen manager is eindverantwoordelijk voor heel Boni Vers Ambacht en geeft directe leiding aan de bedrijfsleider, het bedrijfsbureau en de kwaliteitsdienst. Er wordt daarnaast contact onderhouden met Boni over de folder, het assortiment en de prijs. De algemeen manager bepaalt ook welke grondstoffen besteld moeten worden en is bezig met de prijsonderhandelingen van het vlees. Samen met het bedrijfsbureau en de bedrijfsleider worden de productieplanningen besproken en wordt er gekeken hoe deze verbeterd en gestroomlijnd kunnen worden.

Tot slot is het belangrijk dat de algemeen manager, het bedrijfsbureau, de kwaliteitsdienst en de bedrijfsleider (en het HACCP calamiteiten team) snel kunnen handelen bij incidenten, omdat er met verse producten gewerkt wordt.