Benieuwd naar onze
vacatures?
 

 

Werken in het distributiecentrum

Wil je komen werken bij ons distributiecentrum in Nijkerk? Dan ga je er samen met je collega’s voor zorgen dat de winkels op tijd bevoorraad worden en dat de juiste producten naar de juiste winkels gaan. Er zijn vier afdelingen binnen het distributiecentrum: vers, kruidenierswaren, emballage en slow move. Het distributiecentrum is een hele belangrijke schakel in het proces. Dankzij iedereen die in het distributiecentrum werkt kunnen onze klanten elke dag weer genieten van hun favoriete producten. Ben je benieuwd naar de verschillende functies binnen het distributiecentrum? Lees dan snel verder!

 

Algemeen medewerker
Deze functie wordt onderverdeeld in vier verschillende functies. Orderpickers verzamelen alle dozen die afkomstig zijn van de kruideniers- en versafdeling. Daarnaast zijn er expeditiemedewerkers nodig die de vrachtwagens inladen en ook weer uitladen. De binnenkomende goederen worden door hen gecontroleerd en ingeboekt in het digitale systeem voor de logistieke processen. Alle emballage die binnenkomt vanuit de winkels wordt afgehandeld door de emballagemedewerkers. Tot slot is er continu een team van schoonmakers in de weer om te zorgen dat het distributiecentrum opgeruimd en netjes blijft.

 

Reachtrucker
Omdat het distributiecentrum erg groot is, zijn er reachtruckers nodig om ervoor te zorgen dat de producten binnen het distributiecentrum op de goede plek terecht komen. Zij rijden op een reachtruck en zorgen er dus voor dat de juiste pallet bij de juiste medewerker terecht komt.

 

(Assistent) Teamleider
De (assistent) teamleider is op de vloer aanwezig en houdt het overzicht over het logistieke proces. Hij/zij geeft directe leiding aan de medewerkers van het distributiecentrum, waarbij zij gemotiveerd en begeleidt worden. De teamleider stuurt bij waar nodig en organiseert alle werkzaamheden. Hij/zij is dus verantwoordelijk voor het gehele proces binnen het distributiecentrum. Onder dat proces vallen de inslag, opslag en uitslag van goederen. 

 

Medewerker bedrijfsbureau
Op het bedrijfsbureau worden processen op afstand gemonitord. Ook wordt de continue stroom aan facturen en bonnen verwerkt, uren gecontroleerd, evenementen aangemaakt en nog veel meer. Daarnaast wordt het digitale systeem voor de logistieke processen beheerd door specialisten en wordt er continu gekeken naar wat beter kan.

 

Warehousemanager
De warehousemanager is eindverantwoordelijk voor het gehele distributiecentrum. Er wordt naar de processen gekeken en hoe deze verbeterd en gestroomlijnd kunnen worden. Daarnaast is de warehousemanager verantwoordelijk voor al het personeel en beleid in het distributiecentrum. Hij/zij geeft directe leiding aan de teamleiders. Tot slot wordt er gekeken naar de toekomst van het distributiecentrum, waarbij de missie en visie van Boni in ogenschouw wordt gehouden en hoe dit vertaald kan worden naar DC.

 
Ben je enthousiast geworden over werken bij het distributiecentrum? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures!