Merkwaarden

Boni is voordelig en betrokken en biedt haar klanten kwaliteit en gemak.
 
Goedkoop


Boni is gegarandeerd de goedkoopste supermarkt van Nederland. De goedkoopste zijn en blijven, bereiken wij door het beste aanbod tegen de allerlaagste prijs in te kopen. Daarbij meten wij dagelijks of andere supermarkten onze verkoopprijzen naderen en indien nodig passen wij deze aan. Bovenop onze standaard lage prijzen verrassen we klanten elke week met een nieuwe folder vol met superscherpe aanbiedingen. Naast deze weekaanbiedingen hebben we óók altijd een selectie producten waarvoor gedurende een langere periode extra voordeel geldt. Dit noemen wij ‘Meer halen, minder betalen’.

 

'We hebben altijd een selectie producten gedurende een langere periode waarvoor extra voordeel geldt. Deze actie noemen wij 'Meer halen, minder betalen'.

 

 

Kwaliteit


Boni verzekert de klant altijd producten van de hoogste kwaliteit, want bij Boni is vers écht vers. Groenten, fruit, zuivel en vlees komen dagelijks vers binnen.

Daarnaast levert familiebakkerij Fuite iedere dag opnieuw het lekkerste ambachtelijke brood en heerlijk banket. Door met veel zorg en aandacht onze producten te selecteren en te controleren, zijn de klanten van Boni verzekerd van de allerbeste kwaliteit.

Naast de goede kwaliteit van onze producten hechten we bij Boni ook veel waarde aan de kwaliteit van onze service. Onze medewerkers hebben passie voor hun werk en oog voor onze klanten. Zij onderzoeken en spelen in op de wensen en behoeften van de klant, zijn daarin enthousiast en tonen elke dag opnieuw hun oprechte belangstelling. Wij stellen onze klanten zo snel mogelijk tevreden bij vragen, wensen, problemen of klachten. Op deze manier overtreffen wij de verwachtingen van onze klanten en garandeert Boni altijd de hoogste kwaliteit.

 

 

Gemak


Bij Boni werken we klantgericht. Wij zorgen ervoor dat onze klanten snel en prettig boodschappen kunnen doen. Dat begint al bij de voorbereiding. In de folder staan wekelijks de scherpste aanbiedingen die we bovenop ons weloverwogen assortiment hebben. In de winkel ervaart de klant een overzichtelijke en duidelijke winkelinrichting met slimme voorzieningen. Medewerkers van Boni willen het boodschappen doen gemakkelijk maken. Met de klant als uitgangspunt voeren wij continu vernieuwingen door, passend bij onze formule. De klant staat bij ons centraal.

Betrokken


Betrokken en klantvriendelijk zijn, is bij Boni geen loze belofte. Boni is namelijk al decennialang een familiebedrijf dat zich zeer betrokken voelt bij haar klanten, collega’s en omgeving. Dit blijkt uit onze lokale initiatieven en maatschappelijke betrokkenheid. Zo hebben we een jaarlijkse inzameling voor de Dorcas voedselactie en werken we samen met Jongeren op Gezond Gewicht. Klanten merken betrokkenheid en klantvriendelijkheid ook aan onze medewerkers, die de tijd nemen voor onze klanten. Betrokkenheid en aandacht hebben we ook als medewerkers voor elkaar, want ‘’Boni, dat zijn wij!’’

Betrokken zijn betekent voor Boni dat wij voortdurend bezig zijn met wat er gebeurt in onze directe omgeving. We willen lokaal de beste supermarkt zijn. Daarom dragen wij ons steentje bij aan lokale initiatieven zoals bijvoorbeeld een schoolontbijt of het sponsoren van een lokale sportvereniging.

Daarnaast voelen wij ons ook verantwoordelijk voor de maatschappij. Daarom doet Boni bijvoorbeeld al jaren aan afvalscheiding en streven wij elke dag naar een continue verlaging van onze derving. Eten weggooien is natuurlijk verspilling. Om deze reden geeft Boni producten die over zijn en niet meer verkocht kunnen worden aan de lokale Voedselbank. Ook werken wij samen met Too Good To Go, om ervoor te zorgen dat goede producten niet onnodig verloren gaan. Zo zorgen wij ervoor dat er zo min mogelijk verloren gaat en komt het ook nog eens goed terecht! Boni wil elke dag de beste supermarkt zijn voor onze klanten, niet alleen nu maar ook in de toekomst. Om dit te kunnen waarborgen doen wij ons best om bewust om te gaan met onze aarde. Wij werken toe naar een grote verlaging van ons energiegebruik, wenden onze invloed aan voor duurzame productie van de goederen die wij verkopen en streven naar duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers. Ook werken we aan langdurige en duurzame relaties met diverse leveranciers zodat we met elkaar blijvend toegevoegde waarde.