Benieuwd naar onze
vacatures?

 

 

Werken als stagiair of trainee

Stage
Opleiding en persoonlijke ontwikkeling staan hoog in het vaandel! Boni is een erkend leerbedrijf en biedt diverse stageplekken voor mbo, hbo en wo studenten. Afhankelijk van hun opleiding en opdracht komen zij terecht in de winkels, het distributiecentrum of op het servicekantoor. Heb je zelf een leuk idee voor een stage opdracht of ben je benieuwd naar de thema’s die binnen Boni spelen? Stuur dan een mailtje naar hr@bonisupermarkt.nl en vermeld dat je op zoek bent naar een stage. Wij denken graag met je mee! We hebben veel verschillende afdelingen binnen Boni waar een stage lopen mogelijk is, zoals Marketing, HR of ICT. Wie weet hou je er nog een leuke bijbaan aan over!
Klik hier of hier om alle stagemogelijkheden in onze filialen te bekijken.

Opleiden binnen Boni
Wij bieden onze medewerkers een volledige opleiding genaamd mbo 4 leidinggevende XXL aan, die is toegespitst op de supermarkt. Boni heeft deze opleiding ontwikkeld voor medewerkers die door willen groeien naar leidinggevende. Het is een 1 jarige opleiding waarbij je één dag in de week les krijgt, samen met medewerkers van alle verschillende filialen. Je leert dus ook veel van elkaar. Er is veel persoonlijke begeleiding waarbij je een extra kijkje in de keuken krijgt. Het is een eerste mooie stap om door te groeien binnen Boni! Daarnaast kunnen medewerkers via een opleiding op maat zich verder ontwikkelen.

Traineeship
Boni heeft ook een eigen traineeship ontwikkeld die je opleidt tot bedrijfsleider! Dit traineeship op hbo niveau duurt twee jaar en is een stroomversnelling voor jouw loopbaan, waarin je jezelf én onze organisatie nog beter leert kennen. Je zult gaan werken aan uitdagende projecten, waarbij je persoonlijk begeleid wordt en trainingen krijgt waarmee je bij alle facetten van Boni wordt betrokken. Je krijgt daarbij de vrijheid om jouw winkel aan te pakken zoals jij het voor ogen hebt: verbeteringen die je aanbrengt zie je direct terug.

 

 
Ben je benieuwd naar alle opleidingsmogelijkheden?