Veelgestelde vragen
 
Heb je een vraag over het werken bij Boni? Kijk dan hieronder voor alle meest gestelde vragen en de antwoorden!
 

Ik wil graag komen werken bij Boni. Hoe kan ik solliciteren?
Wat leuk dat je wilt komen werken bij Boni supermarkt! Neem een kijkje op onze vacaturepagina 
en solliciteer voor een functie in onze supermarkt, distrubutiecentrum, servicekantoor of voor een stage/traineeship. We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! 

Wat is de minimumleeftijd om bij Boni te kunnen werken?
Vanwege de werkzaamheden die je mag uitvoeren mag je vanaf 14 jaar bij ons in de filialen komen werken. De minimale leeftijd om achter de kassa of in het distributiecentrum te mogen werken is 16 jaar.

Is het mogelijk om alleen in het weekend of in de vakantie bij Boni te werken?
Ja, dat is mogelijk, maar omdat we veel tijd steken in de training van elke nieuwe medewerker zijn we vooral geïnteresseerd in mensen die langere tijd bij Boni willen werken. Dit is bij voorkeur in de avonden en in het weekend. Collega’s met een flexibel contract kunnen tijdens de vakanties meestal meer uren werken.

Wat ga ik verdienen als ik bij Boni ga werken?
Boni is als supermarkt verbonden aan de VGL CAO, klik hier om te zien wat je gaat verdienen. 

Zijn er bij Boni ook doorgroeimogelijkheden?
Die zijn er zeker! Opleiding en persoonlijke ontwikkeling staan bij Boni hoog in het vaandel. Zo bieden wij onze medewerkers een volledige eenjarige opleiding genaamd mbo 4 leidinggevende XXL, toegespitst op de supermarkt. Ook hebben we een traineeship  ontwikkeld die je binnen twee jaar opleidt tot bedrijfsleider. Tot slot zijn er verschillende individuele opleidingen of cursussen die wij aan kunnen bieden.

Kan ik een open sollicitatie insturen?
Momenteel kunnen wij helaas geen open sollicitaties in behandeling nemen. 

Wat gebeurt er na mijn sollicitatie?
Na je sollicitatie ontvang je direct een ontvangstbevestiging per mail. Op die manier weet je zeker dat wij je sollicitatie in goede orde hebben ontvangen! Vervolgens krijg je binnen twee weken een inhoudelijke reactie van ons. Dit kan per e-mail of telefonisch zijn.

Kan ik bij Boni solliciteren als ik een Wajong-uitkering ontvang?
Wij hebben diverse Wajongers in dienst, dus dat is zeker mogelijk. Je kunt een open sollicitatie insturen of solliciteren op een openstaande vacature.

Kan ik bij Boni stagelopen?
Ja dat is mogelijk, we zijn namelijk een erkend leerbedrijf. Boni heeft diverse stageplekken voor mbo, hbo en wo studenten. Afhankelijk van je opleiding en opdracht kom je terecht in de winkel, het distributiecentrum of op het servicekantoor. Neem vooral een kijkje op onze stagepagina voor meer informatie.