Medewerker kassa (caissière) Lelystad

 

Wij zoeken een kassamedewerker in Lelystad voor ons filiaal!   

Als kassamedewerker ben jij hét gezicht van de winkel. Veel klanten komen speciaal naar ‘hun’ vertrouwde winkel voor de kassamedewerker die altijd zo vriendelijk helpt. Je hebt een vriendelijk woord, de producten worden voorzichtig behandeld en je zorgt ervoor dat alles foutloos verloopt bij het afrekenen. Daarnaast behoren diverse uitvoerende werkzaamheden die eveneens bijdragen aan het gewenste winkelbeeld tot het takenpakket. Te denken valt aan het vullen van schappen en het schoonmaken en -houden van de directe werkomgeving.

Als medewerker kassa ben je:
• Gemotiveerd en betrouwbaar;
• Flexibel inzetbaar;
• Vlot, vriendelijk, geduldig en behulpzaam;
• In bezit van minimaal vmbo- of mbo-werk- en -denkniveau.

Wat gaan wij jou bieden?
• Ruime opleidingsmogelijkheden (we hebben bijvoorbeeld een eigen mbo-opleiding) en doorgroeimogelijkheden;
• Een baan bij een persoonlijk bedrijf, je bent bij ons absoluut geen nummer;
• Een betrokken en plezierige sfeer;
• Het salaris voor deze functie zit in tussen schaal A tot en met C, afhankelijk van jouw ervaring, conform de VGL cao. Klik hier om te zien hoeveel jij gaat verdienen;
• Jaarlijks 8% vakantiegeld.

Wie zijn wij?
Boni is naast een unieke en krachtige supermarkt een warm familiebedrijf, met ruim vijftig filialen en meer dan 3000 medewerkers. Persoonlijke ontwikkeling, professionaliteit en de wil om elke dag te verbeteren staan zowel binnen het team als in de hele organisatie centraal. Boni is volop in verandering waarin ook jij de kans, ruimte en vrijheid krijgt om mede vorm te geven aan de Boni nieuwe stijl. We vinden jouw mening belangrijk; het tonen van initiatief wordt dan ook zeer gewaardeerd!

In juli 2023 is aangekondigd dat Boni en Nettorama gaan fuseren. De nieuwe keten gaat op termijn verder onder het merk Nettorama. Door deze fusie ontstaat er een A-merkdiscounter met ruim 80 winkels en circa 6800 medewerkers. De fusie tussen Boni en Nettorama is een logische keuze: Boni en Nettorama zijn beide familiebedrijven. Succesvolle A-merkdiscounters, die in iets meer dan 50 jaar zijn uitgegroeid tot stabiele winkelketens met trouwe klanten. De komende jaren wordt er gestart met het ombouwen van de Boni winkels.

Enthousiast?
Wij lezen jouw enthousiasme voor de functie van medewerker kassa Lelystad graag terug in een berichtje die je, samen met je gegevens, kunt uploaden via de onderstaande knop.