Verkoopmedewerker brood Hollandscheveld (3-40 uur) 


Wij zoeken een verkoopmedewerker broodafdeling in Hollandscheveld voor ons filiaal!  

Verkoopmedewerkers zijn onze drijvende kracht. Als verkoopmedewerker ben je verantwoordelijk voor de broodafdeling en draag je zorg voor een optimale bestelling, voorraadbeheer, minimalisering van verspilling en schap verzorging. Klanten kunnen altijd bij jou terecht met al hun vragen, waarbij je hen zo goed mogelijk helpt. Een belangrijk aspect van je rol is het bijvullen van de broodafdeling. Jij bakt bijvoorbeeld diverse broodjes af en zorgt voor de kwaliteit, versheid en een aantrekkelijke presentatie van de artikelen, zodat klanten direct aangetrokken worden tot onze broodproducten. Daarnaast hou jij de broodafdeling schoon en zorg je dat de voorraad op peil gehouden wordt.

Als verkoopmedewerker ben je:
• Gemotiveerd en betrouwbaar;
• Flexibel inzetbaar;
• Vlot, vriendelijk, geduldig en behulpzaam;
• In bezit van minimaal vmbo- of mbo-werk- en -denkniveau.

Wat gaan wij jou bieden?
• Ruime opleidingsmogelijkheden (we hebben bijvoorbeeld een eigen mbo-opleiding) en doorgroeimogelijkheden;
• Een baan bij een persoonlijk bedrijf, je bent bij ons absoluut geen nummer;
• Een betrokken en plezierige sfeer;
• Het salaris voor deze functie zit in schaal B, conform de VGL cao. Klik hier om te zien hoeveel jij gaat verdienen;
• Jaarlijks 8% vakantiegeld.

Wie zijn wij?
Boni is naast een unieke en krachtige supermarkt een warm familiebedrijf, met ruim vijftig filialen en meer dan 3000 medewerkers. Persoonlijke ontwikkeling, professionaliteit en de wil om elke dag te verbeteren staan zowel binnen het team als in de hele organisatie centraal. Boni is volop in verandering waarin ook jij de kans, ruimte en vrijheid krijgt om mede vorm te geven aan de Boni nieuwe stijl. We vinden jouw mening belangrijk; het tonen van initiatief wordt dan ook zeer gewaardeerd!

In juli 2023 is aangekondigd dat Boni en Nettorama gaan fuseren. De nieuwe keten gaat op termijn verder onder het merk Nettorama. Door deze fusie ontstaat er een A-merkdiscounter met ruim 80 winkels en circa 6800 medewerkers. De fusie tussen Boni en Nettorama is een logische keuze: Boni en Nettorama zijn beide familiebedrijven. Succesvolle A-merkdiscounters, die in iets meer dan 50 jaar zijn uitgegroeid tot stabiele winkelketens met trouwe klanten. De komende jaren wordt er gestart met het ombouwen van de Boni winkels.

Enthousiast?
Wij lezen jouw enthousiasme voor de functie van verkoopmedewerker brood Hollandscheveld graag terug in een berichtje die je, samen met je gegevens, kunt uploaden via de onderstaande knop.