Verkoopmedewerker Hollandscheveld (13-40 uur) 

 

Wij zoeken een verkoopmedewerker in Hollandscheveld voor ons filiaal!  
Verkoopmedewerkers zijn onze drijvende kracht. Een verkoopmedewerker is verantwoordelijk voor zijn of haar afdeling van het filiaal en draagt zorg voor een optimale bestelling, voorraad, derving en schap verzorging. Je bent hét aanspreekpunt voor klanten en bent de assistent van de afdelingschef. Je draagt zorg voor goed gevulde en ordelijke vakken, waarbij artikelen op de juiste wijze gepresenteerd worden. Daarnaast zorg jij ervoor dat de winkel er altijd verzorgd uitziet en dat klanten die vragen hebben, goed worden geholpen. Meerdere keren op de dag komt er vracht binnen die moet worden verwerkt, zodat de klant niet misgrijpt. Jij vult de voorraad bij en zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van de artikelen.

Als verkoopmedewerker ben je:
• Gemotiveerd en betrouwbaar;
• Flexibel inzetbaar;
• Vlot, vriendelijk, geduldig en behulpzaam;
• In bezit van minimaal vmbo- of mbo-werk- en -denkniveau.

Wat gaan wij jou bieden?
• Ruime opleidingsmogelijkheden (we hebben bijvoorbeeld een eigen mbo-opleiding), een persoonlijk opleidingsbudget en doorgroeimogelijkheden;
• Een baan bij een persoonlijk bedrijf, je bent bij ons absoluut geen nummer;
• Een betrokken en plezierige sfeer;
• Het salaris voor deze functie zit in schaal B, conform de VGL cao. Klik hier om te zien hoeveel jij gaat verdienen;
• Jaarlijks 8% vakantiegeld;
•  De mogelijkheid tot deelname aan ons fietsplan.
•  Een goede pensioensregeling met bijdrage vanuit ons;

Wie zijn wij?
Boni is naast een unieke en krachtige supermarkt een warm familiebedrijf, met ruim vijftig filialen en meer dan 3000 medewerkers. Persoonlijke ontwikkeling, professionaliteit en de wil om elke dag te verbeteren staan zowel binnen het team als in de hele organisatie centraal. Boni is volop in verandering waarin ook jij de kans, ruimte en vrijheid krijgt om mede vorm te geven aan de Boni nieuwe stijl. We vinden jouw mening belangrijk; het tonen van initiatief wordt dan ook zeer gewaardeerd!

In juli 2023 is aangekondigd dat Boni en Nettorama gaan fuseren. De nieuwe keten gaat op termijn verder onder het merk Nettorama. Door deze fusie ontstaat er een A-merkdiscounter met ruim 80 winkels en circa 6800 medewerkers. De fusie tussen Boni en Nettorama is een logische keuze: Boni en Nettorama zijn beide familiebedrijven. Succesvolle A-merkdiscounters, die in iets meer dan 50 jaar zijn uitgegroeid tot stabiele winkelketens met trouwe klanten. De komende jaren wordt er gestart met het ombouwen van de Boni winkels.

Enthousiast?
Wij lezen jouw enthousiasme voor de functie van verkoopmedewerker Hollandscheveld graag terug in een berichtje die je, samen met je gegevens, kunt uploaden via de onderstaande knop.