Over Boni

 

Boni is een unieke en krachtige supermarkt. Wij zijn niet alleen een supermarkt met sterke merk- en cultuurwaarden, maar ook één met grote beloften:

'Wij zijn de goedkoopste supermarkt van Nederland, met de beste kwaliteitsproducten en de vriendelijkste medewerkers!'
 

Ondanks dat wij de goedkoopste zijn, gaat dit niet ten koste van onze kwaliteit. Hoge kwaliteit is een essentieel onderdeel van onze basis. Maar wat Boni écht Boni maakt, is dat zij klantvriendelijk is en betrokken bij haar klanten, medewerkers en directe omgeving. Boni is namelijk onderdeel van de samenleving. Bij Boni voelen mensen zich prettig en worden zij positief verrast. Deze aandacht voor klanten, medewerkers en omgeving is wat Boni onderscheidt.

 

Boni heeft ruim eenenvijftig filialen, die zich voornamelijk in Midden-Nederland bevinden. Het servicekantoor en onze distributiecentra zijn gevestigd in Nijkerk. Bij Boni werken inmiddels ruim 3.300 medewerkers! Maar liefst 90% van onze medewerkers werkt in één van onze winkels, dichtbij de klanten waarvoor wij elke dag opnieuw onze uiterste best doen.

 

 


Merkwaarden

Bij Boni vinden wij het van belang dat Boni goedkoop en betrokken is, maar ook de klant kwaliteit en gemak biedt.
Meer lezen over onze merkwaarden?

Gemeenschappelijke waarden 

Er liggen een vijftal gemeenschappelijke waarden ten grondslag aan onze bedrijfscultuur. Deze noemen we afgekort ‘PRIK’. We vinden deze waarden belangrijk omdat ze omvatten wie we zijn, wat we doen en hoe we dat doen.

Passie
Wij zijn trots op het werk, ons bedrijf en dragen dit uit naar onze collega’s, klanten en andere belanghebbende. In het werk zetten wij met plezier onze kwaliteiten in.

Professionaliteit
Wij zijn continu aan het evalueren of datgene wat wij doen, goed genoeg is om jou van dienst te zijn. Wij zijn altijd op zoek naar verbetering voor jou als klant en voor ons als organisatie.

Resultaatgerichtheid
Wij houden altijd onze doelen voor ogen en doen er alles aan om deze te behalen.

Initiatief
Uit onszelf komen wij vol vertrouwen met ideeën om Boni steeds beter te maken.

Klantgerichtheid
Bij alles wat wij doen, denken wij aan (het belang van) de klant.

Professionaliteit en Passie

 

Resultaatgericht 

 

Initiatief 

 

Klantgericht